Sådan laver jeg hjemmesider

Nicolai Karaas

Multimediedesigner & konceptudvikler

Lynende hurtige hjemmesider.

Jeg laver lynende hurtige hjemmesider, der er nemme at forstå og konverterer dine brugerer. Jeg laver også redesign af nuværende hjemmesider, hvis din hjemmeside trænger til en overhaling visuelt og teknisk.

Herunder kan du se tidligere hjemmesider, som jeg har lavet.

artbyjsvj

Se hjemmeside

Fransk På Frederiksberg

Se hjemmeside

Saltholm

Se hjemmeside

Børneriet

Se hjemmeside

Bauer Media

Se hjemmeside

Din Sparringspartner

Se hjemmeside

Når jeg laver hjemmesider, går jeg ikke på kompromis med funktionalitet, hastighed og overskueligt design. Det skal være nemt for dine besøgende at finde rundt på din side.

Det starter med et stærkt fundament

Alle mine hjemmesider er bygget i WordPress med GeneratePress og GenerateBlocks som de bærende piller.

Kort sagt betyder det at du får en hjemmeside som er yderst simpel at vedligeholde og bygge videre på i takt med at din virksomhed vokser.

Derudover vil den være lynende hurtig, overskuelig for dine kunder og være fremtidssikret.

Prissætning

I udgangspunktet ligger mine hjemmesider i et pris niveau mellem 5.000 – 45.000 kr. eksl. moms.

Prisen afhænger altid af om din hjemmeside skal have specielle funktioner, forskellige sider/layouts, mulighed for salg af produkter etc.

Det nemmeste er klart at hvis vi kan tage en uforpligtende snak omkring dine ønsker og budget, så kan jeg også sparke ind med min erfaring og idéer og udfra det komme med et konkret tilbud. Jeg er sikker på at vi nok skal finde en løsning.

Du kommer op på den helt store klinge

Hvis du – ligesom mig gør en dyd ud af at gøre dig umage er jeg sikker på du vil elske resultatet af mine bestræbelser på at føre din hjemmeside drøm ud i livet.

Den vil blive bygget på de førende teknologier indenfor WordPress, være fremtidssikret, GDPR godkendt og yderst fleksibel i forhold til evt. ændringer og videreudvikling i takt med at du selv vokser.

Helt konkret får du:

Blokmodul baseret hjemmeside

Hastighedsoptimering og garanti

Automatisk optimering af dine billeder

GDPR godkendt trafikanalyse

Du er i trygge hænder

Jeg har arbejdet med hjemmesider i over 10 år og har der igennem opbygget en solid tech stack som det så fint hedder. Det betyder egentligt bare at jeg har været igennem og set hvad DIVI, Elementor, BeaverBuilder m.fl. har af negativ påvirkning på en hjemmesides præstation.

Det er ikke et kønt syn og dermed også en af grundene til at jeg ikke gør mig i smarte effekter og alt muligt andet overflødigt, der ingen målbar effekt har på dine brugers oplevelser, når de besøger din side.

Det er derfor jeg bygger sider uden alt for meget lir og gejl, der kun er med til at gøre din side langsom og dermed give dig en lavere placering på google.

Lær mig bedre at kende her